U bent hier: Home  »  Service

Service

Je krijgt geen 2e kans voor een 1e indruk. De klant, die met jou in Villa Otium afspreekt, krijgt van jou als ondernemer een andere indruk dan in een ‘kantorenfabriek’. Daarom word je geholpen om vanuit jouw ‘office’ aan de wereld kond te doen van jouw nieuwe wereld. Alle details, in de dienstverlening van het Otium Office Center moeten kloppen:

  • Samen
  • Schoon
  • Sleutels
  • Spelregels
  • Storingen
  • Succes

Samen

Met een aantal partners in business is het denken & doen van het Otium Office Center gedeeld. Bijvoorbeeld als je gasten wilt verrassen op een ‘Vlaamse lunch’ staat restaurant Brocante, ook aan de Dorpstraat gelegen voor je klaar. Andere partners in business zijn er op gebied van CRM, energie, illustraties, marketing, print, secretariaatsondersteuning, Sociale Media, strategie, training en website. Niets moet. Alles mag!

Illustraties

Marketing

Gstalt

Stijlvol Vergaderen

Brocante


Schoon

Schoon, om door een ringetje te halen. De openbare ruimten op de begane grond en beide etages worden tweemaal per week op woensdag en zaterdag schoongemaakt. Jouw Office wordt eenmaal per week op zaterdag onder handen genomen. De tuin en de parkeerplaats voor de deur zijn eenmaal per maand aan de beurt. Ramen lappen heeft elk kwartaal plaats.

Schoon op z’n Vlaams

Schoon op z’n Vlaams, staat voor mooi. Maak met je gasten niet alleen een foto in jouw office, maar ook op de fotospots in en rond Villa Otium. Het betekent altijd maar weer aan de gasten denken die jij ontvangt. Daarom zijn met de kerk aan de overzijde afspraken gemaakt over parkeren. Mocht je één van de zes parkeerplaatsen voor de deur hebben, houd deze vrij als een gast jou komt bezoeken. Parkeer zelf ‘aan de overkant’. Onthoud, rond Villa Otium zijn geen parkeerproblemen. Er zijn slechts loopproblemen. Sorry, loopuitdagingen.

De definitie is eenvoudig: Meer leveren dan je met een klant bent overeengekomen. Met andere woorden, de stoutste verwachtingen van je klanten overtreffen. Geef je gasten ‘Vlaamse koffie’. Wat het is, leer je in je eerste week als Otium Entrepreneur (de ingrediënten voor de ‘Vlaamse koffie’ staan voor je klaar om voor jouw gast zelf te zetten.

Sleutels

Jouw office, de voor- en achterdeur zijn voorzien van een elektronisch slot. Je ontvangt twee kaartlezers waarmee je jouw office, de voor- en achterdeur opent. Ga zuinig met deze kostbare sleutels om, want er staat statiegeld op.

Spelregels

Na het tekenen van de overeenkomst waarmee jij een Otium huurder wordt, ontvang je online het Otium-afsprakenboek met daarin de spelregels om met elkaar zo plezierig en zo succesvol mogelijk te werken. Met de informatie die erin staat, krijg je antwoorden op de vragen die jou nu nog niet te binnen schieten.

De spelregels zijn eenvoudig:

  • Als je iets leent, breng het terug
  • Als iets niet lukt, trek aan de bel
  • Als iets valt, raap het op.

Storingen

Met de toename in technologische ontwikkelingen neemt het aantal storingen eenparig versneld toe. Als iets gemaakt is, kan het ook stuk gaan. Trek zo snel mogelijk aan de bel en help mee de oplossingen te versnellen.

Succes

Als Otium-huurder verdien je al het succes van de wereld. Het Otium Office Center helpt je extra successen te behalen. Je moet het wel zelf doen. Van jou wordt slechts verwacht om hetzelfde te doen met je collega Otium-huurders en het Otium Office Center. Succes ontstaat door (ideeën) te delen. En delen komt voor vermenigvuldigen.


'Huur een werkplek in stijl. Welkom in het Otium Office Center!'

Otium Office Center
IJskelderlaan 1
3941 HS Doorn
Nederland

Wat wil je weten?

Vul je gegevens in en binnen 24 uur krijg je antwoord

“Onderscheid je van de concurrentie. Presenteer jezelf vanuit de inspirerende omgeving van het Otium Office Center!”

Copyright Otium Office Center 2015 - 2019 Disclaimer
U kunt ons bereiken op:
+31 (0)65 3400 523
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten